Tution Badmashi Kaa Lyrics-Super Song By Masoom Sharma

🖤”Tution Badmashi Kaa” is a spirited song that encapsulates the exuberance and rebelliousness of students, offering a lively soundtrack to youthful escapades..

Masoom-Sharma
  • Song :- Tution Badmashi Kaa
  • Song By  :- Masoom Sharma   Instagram Youtube
  • Lyrics :- Mukesh Jaji
  • Music:- Aman Jaji
  • Starring :- Hemant Faujdar
  • Follow Masoom Sharma on

Tution Badmashi Kaa Lyrics

Hoo Diet Teri Ka Raaz Bata Kyun Mare Khoon Ubala Re
Panipat Me Faer Tera Gunje Pura Ambala Re
Hoo Diet Teri Ka Raaz Bata Kyun Mare Khoon Ubala Re
Panipat Me Faer Tera Gunje Pura Ambala Re

Re Tu Fuke Cash Aur Lerya Aish Issi Konsi Kare Funkari Re
Na Chalda Tera Business Koi Na Job Teri Sarkari Hai
Na Chalda Tera Business Koi Na Job Teri Sarkari Hai
Na Job Ter Sarkari Hai

Ohh Khoon Me Pump Ya Kare Dileri Na Milte Kite Bazara Mein
Sooya Ki Re Baat Chood Tu Dhund Ke Dikha Hzara Mein
Khoon Me Pump Ya Kare Dileri Na Milte Kite Bazara Mein
Sooya Ki Re Baat Chood Tu Dhund Ke Dikha Hzara Mein
Re Gaat Me Jaan Ya Bhari Padi Janu Nila Ford Saan Athasi Ka

Tere Yaar Ne Khola Centre Tuition De Badmashi Ka
Tere Yaar Ne Khola Centre Tuition De Badmashi Ka
Kit Karna Asla Use Gori Kit Karna Use Gndasi Ka
Ohh Ankh Aag Te Laal Teri Aur Asla Hardam Sath Rhve
Entry Teri Pe Sare Haan Kyun Pache Police Tainat Rahve
Tere Pache Police Tainat Rahve

Na Mran Maran Te Darta Tu Na Ke Jung Jiten Ki Tyari Hai
Na Chalda Tera Business Koi Na Job Teri Sarkari Hai
Na Chalda Tera Business Koi Na Job Teri Sarkari Hai
Re Choda Toh Mere Murder Case Aur Chalis Case Frari Ke
Ho Tere Yaar Ne Paade Filter Mehkme is Sarkari Ke
Mehkme Sarkari Ke…

Shehri Paplu Ke Jane Re Swad Yo Desi Lassi Ka
Tere Yaar Ne Khola Centre Tuition De Badmashi Ka
Tere Yaar Ne Khola Centre Tuition De Badmashi Ka
Kit Karna Asla Use Gori Kit Karna Use Gndasi Ka

Agee Pache Rahve Media Tu Itna Charchit Chehra Hai
Ohh Sunya Tera Itihas Mane Samunder Te Bhi Gehra Hai
Sunya Tera Itihas Mane Samunder Te Bhi Gehra Hai
Udti Udti Khabar Mile Teri Encounter Ki Tyari Hai
Udti Udti Khabar Mile Teri Encounter Ki Tyari Hai

Na Chalda Tera Business Koi Na Job Teri Sarkari Hai
Na Chalda Tera Business Koi Na Job Teri Sarkari Hai
Akhbar Ka Pehla Page Dekh Tu Yaar Ka Photu Pavega
Sher Yo Bukha Marjave ga Par Kade Ghass Na Khavega
Re Sher Yo Bukha Marjave ga Par Kade Ghass Na Khavega

Mukesh Jaji Kaam Kare Jo Vo Kaam Nahi Koi Hassi Ka
Tere Yaar Ne Khola Centre Tuition De Badmashi Ka
Tere Yaar Ne Khola Centre Tuition De Badmashi Ka
Ohh Mere Yaar Ne Khola Centre Tuition De Badmashi Ka

Tution Badmashi Kaa Lyrics Written By :- Mukesh Jaji 💕

Tution Badmashi Kaa Lyrics 

हू डाइट तेरी का राज़ बता, क्यों मारे खून उबाला रे
पानीपत में फिर तेरा गुंजे पूरा अम्बाला रे
हू डाइट तेरी का राज़ बता, क्यों मारे खून उबाला रे
पानीपत में फिर तेरा गुंजे पूरा अम्बाला रे

रे तू फुके कैश और लेरिया ऐश इसी कोंसी करे फ़ुंकारी रे
ना चलता तेरा बिज़नेस, कोई ना जॉब तेरी सरकारी है
ना चलता तेरा बिज़नेस, कोई ना जॉब तेरी सरकारी है
ना जॉब तेरी सरकारी है

ओह, खून में पंप या करे दिलेरी, ना मिलते किते बाज़ार में
सोया की रे बात छोड़, तू ढूंढ़ के दिखा हज़ार में
खून में पंप या करे दिलेरी, ना मिलते किते बाज़ार में
सोया की रे बात छोड़, तू ढूंढ़ के दिखा हज़ार में
रे गाट में जान या भारी पड़ी जानू नीला फ़ोर्ड सां अठासी का

तेरे यार ने खोला सेंटर ट्यूशन दे बदमाशी का
तेरे यार ने खोला सेंटर ट्यूशन दे बदमाशी का
कित करना असला उसे गोरी, कित करना उसे गंदासी का

आगे पीछे रहवे मीडिया, तू इतना चर्चित चेहरा है
ओह, सुना तेरा इतिहास मने समुंदर ते भी गहरा है
सुना तेरा इतिहास मने समुंदर ते भी गहरा है
उड़ती उड़ती खबर मिले तेरी एनकाउंटर की तैयारी है
उड़ती उड़ती खबर मिले तेरी एनकाउंटर की तैयारी है

ना चलता तेरा बिज़नेस, कोई ना जॉब तेरी सरकारी है
ना चलता तेरा बिज़नेस, कोई ना जॉब तेरी सरकारी है
रे छोड़ा तो मेरे मर्डर केस और चालीस केस फरारी के
हो, तेरे यार ने पादे फ़िल्टर महकमे इस सरकारी के
महकमे सरकारी के...

शहरी पपलू के जाने रे स्वाद यो देसी लस्सी का
तेरे यार ने खोला सेंटर ट्यूशन दे बदमाशी का
तेरे यार ने खोला सेंटर ट्यूशन दे बदमाशी का
कित करना असला उसे गोरी, कित करना उसे गंदासी का

आगे पीछे रहवे मीडिया, तू इतना चर्चित चेहरा है
ओह सुन्या तेरा इतिहास मने समुंदर ते भी गहरा है
सुन्या तेरा इतिहास मने समुंदर ते भी

गहरा है
उड़ती उड़ती खबर मिले तेरी एनकाउंटर की तैयारी है
उड़ती उड़ती खबर मिले तेरी एनकाउंटर की तैयारी है

ना चलता तेरा बिज़नेस, कोई ना जॉब तेरी सरकारी है
ना चलता तेरा बिज़नेस, कोई ना जॉब तेरी सरकारी है
अख़बार का पहला पेज देख, तू यार का फ़ोटू पावेगा
शेर यो बुखा मरजावेगा, पर कभी घास ना खावेगा
रे शेर यो बुखा मरजावेगा, पर कभी घास ना खावेगा

मुकेश जाजी काम करे जो, वो काम नहीं कोई हँसी का
तेरे यार ने खोला सेंटर ट्यूशन दे बदमाशी का
तेरे यार ने खोला सेंटर ट्यूशन दे बदमाशी का
ओह, मेरे यार ने खोला सेंटर ट्यूशन दे बदमाशी का

Tution Badmashi Kaa Lyrics Written By :- Mukesh Jaji 💕

The song “Tuition Badmashi Kaa” is a recent Haryanvi track performed by Masoom Sharma and Manisha Sharma, featuring Hemant Faujdar and Kiran Brar. The music is composed by Aman Jaji, and the lyrics for the song were penned by Mukesh Jaji. The music video for this song was directed by Ajay Dhankhar.

💖Tution Badmashi Kaa Lyrics💖

Explore More

Leave a Comment